Den Segrande Sunny: Dominerar Youtube och Google.com - Sverige oroat

2013-08-21

Sunny segrar... Dessutom i min view just nu också med ett till filmklipp på sökordets förstasida (Youtube)..



För en arbetande hundras som här är seger viktigt och för att bygga hungern att vinna gäller det med lagomstora utmaningar i början. Sökord SunnyYoutube med White house kanal i ryggen är tror jag precis lagom för en hundvalp. Vi ser dessutom att han har regissör stöd av en äldre mentor från den nuvarande innehavaren av rollen han en dag kommer axla:




I uppföljd operation utnyttjande leverage från alla Youtube-views är för närvarande stora delar av Google.com i webbsökningen ockuperad av Sunny. Sunny lovar verkligen en avels-genetik som heter duga och det börjar nästa se ut som att Bo är på väg att bli fullständigt utskämd. Ge det en vecka och Sunny kan ha passerat Bo i kritiska amerikanska intresse-kanaler på webben...



Frågan jag och många andra i Sverige nu ställer sig är var är den svenska politiska hunden?. Har statsministern inte klarat att få den fotograferad och ut på webben än? Eller har han inte begripit att skaffa sig en valp? Om det senare rekommenderas en basset hound. Det finns en isomorfologisk i den omedelbara perceptiva domänen likhet med statsministern själv i det lätta svårmod som i kommersiellt viktigare domäner ofta kan ge värde tidigt utnyttat mer lyckat i välkända Bevery Hills där mången roll-formare än idag kan titta bakåt på dess skapelse av den plågade karaktären:



Men oavsett korrekt tillhörande äktenskapsproblem - övergiven lämnad för vardagens hårda arbete förklarande kvällstidningarnas ständigt återkommande bilder av den sorgsna statsministern - är det inte lättja. En hund adderar värde och den behöver ut på Twitter och försvara det svenska terriroritet mot det senaste Bo-konceptet uppenbart ordentligt uppgraderat jämfört med den äldre modellen.




En liten varning måste ges för Vita husets Youtube-kanal. Tråkigt nog håller inte alls allt material samma hög kvalitet som ovan. Av misstag råkade jag ex. starta igång 8/20/13: Press Briefing by Deputy Press Secretary Josh Earnest berörande bl.a. utbildningsfrågor. För de flesta av oss säkert helt redundant och vad man givetvis verkligen för rätt upplevelse bli briefad av direkt från presidenten som ju just är känd som the believer adderande så mycket till det kontextuella. Och att våga visa att man tror tro själv kan löna sig ordentligt i attityd vi har ett färskt exempel på nedan:


Ett par spännande sammanfattningar i kritiska områden till och jag kan nog lova att en försvarlig andel av den svenska kultursfärens produktion av Obama skömtteckningar kommer tillföra en stärkande kraft till denna president kämpande så hårt i områden så viktiga för oss alla - Washington, Östkusten, USA, Västerlandet, Världen och snart nog med rymdturism och planerad space mining kanske några rymd-människor också.


Att en världskritisk-president korrekt allokerar tid för att briefa ledande Vita huset skämttecknare är föredöme och vad vi bör söka göra till minsta nivå att förvänta oss. Det skapar förståelse, vetskap och tillför en välbehövlig tyngd från den större världens helhet utanför USA i förverkligande (humor är ju det globala språket alla pratar med engelskan är begränsad till ett relativt det ganska litet antal personer). Jag uppmuntrade Obamas föredömliga agerande såväl lyckönskade till det nya Bo-konceptet President Obama: Tre lång-hopp tog upp honom från sommarens hårda fall till Svensk Pole Position (2013-08-21).



Och ska vi avsluta med att uttrycka Obamas största värde 110% det kritiska för hans roll är det att han ej gjort ett katastrofalt felbeslut. Ekonomin såg problematiskt ut länge men Obama förde tur med sig och lagstiftade skyddsmekanismer trädde i kraft när kongressen ej nådde beslutande antal att höja budgettaket och ekonomin började vända. I övrigt: Inget WWIII, inga missiler avlossade av misstag, han klarade BP-katastrofen såväl som en del mindre i övriga helt ok, områden han engagerat sig inom forskning och utbildning märks föga just nu men ger ett långsiktigt värde och inte bara för USA.


Och Obama har i alla fall så här långt klarat åren utan att svårt förolämpat eller hetsat upp någon större befolkningsgrupp, kultursfär, land eller föredragsgrupp på nivå av hat och konkretiserad risk (jämför med den här katastrofen som i sitt växande instabila beteende hade kunnat tagit världen till något riktigt osunt om hon hade tagit sig in i Vita huset: - Oavsett hur energisk med moraliskt mod McCain har ger Palins agerande efter det valet i motsatt riktning till McCain skapande problem istället för att som hans verka för att lösa problem innebär det med principen om att det helt grundläggande första värdet viktigast att säkra upp - ingen stor katastrof - att Obama var rätt röstat av dom amerikanska medborgarna.



En vicepresident eller värre president som kanske "hypomaniskt" (beskrivande upplevelsen av henne i media snarare än i medicinsk-mening vilket självklart bäst är vad medcinska experter bör bedömma för att ge rätt svar på om det eller något annat blivit fel i huvudet på henne eller om kanske jag är överkänslig) hetsar upp omvärlden till hat för att boosta sin egen upplevelse av hastighet och medie-uttryck är en riskfaktor som heter duga för mer än USA hela världen