Symboler förklarade dagens karta med uppställningar --> Förståelse händelser igår och händelser som kommer möjliga, omöjliga och mer eller mindre sannolika

2013-06-10

Ett sätt att se på illustration via symbol-grupper i stereotypiska grupper av cluster uttryckta med fler-gram (ex. landslides) till att förklara dess mening med mindre behov av att välja mellan verktyg för att applicera analys-insikt till praktiskt värde och vägen att ta en vanlig engelsk-text till en förklarande visualisering är att vad vi är intresserade av i det första fallet är vilken praktiska realisering som symbol-truppernas uppställning indikerar, möjliggör eller hindrar när, var och för vem.


Inte helt olikt en rebus där jag roade mig med en nedan jag vet kan tolkas helt meningsfullt men helt olika från tre olika perspektiv och olika frågor med totalt nio tolkningar jag tror är rimliga och som man indikerat frågan för rätt personer skulle läsa ut.



Bakgrunden till B borde självklart ha varit asiatiskt röd.

Väljer vi t.ex. perspektiv att O.S är Oncle Sam (ej ex. sport-kontext), och grönt är Iran kan en tolkning vara att det möjligen inte var så himla bra egentligen i något mätbart praktiskt värde realiserat eller ens trovärdigt predikterat om hindrat med en sannolikhet annat än otroligt från allt vi kan bedöma efteråt att föra en massa liv i nätverken nere i Mellan-Östern för några å sedan (2010 och 2011 tror jag det var) vi kan tolka från petri-glaset.


Det är dessutom en passande svensk tolkning. Vi som en liten nation måste vara försiktigt noggranna men samtidigt våga passa på att dra in några ordentliga sparkar för att då ta större värde när en aktör tycks vara svag och retriterande. Det är ju vår stora chans att glansa och också där effektivt genom att inarbetad relativt storlek skiljer sig bra. Princip:


  • Stående svingande svärd. Bättre ta det lugnt och vänta.
  • Liggande skadad. Smyg dig fram och hugg av huvudet för att därefter göra mycket ljud så att det känns som en stor strid för publiken som då flyttar blicken dit.