Nordkorea: Kärnvapen och Jordskred

2012-12-06

Har ej borrat för att bedöma om den förändrade vikt av "landslide" (ungefär ett jordskred tror jag) som möjlig samhällsfråga kreativt fritt runt symbolerna:


"power plant" . "\t" . "river" . "\t" . "\t" . "energy" . "\t" . "wind power" . "\t" . "wind turbine" . "\t" . "turbine" . "\t" . "technology" . "\t" . "nuclear";

Så tydligt fick när givna förslag bedömdes från följande kontext:


"military" . "\t" . "national security" . "\t" . "nuclear bombs" . "\t" . "north korea" . "\t" . "south korea" . "\t" . "terrorism" . "\t" . "sabotage";

Begränsat där den senare bedömning måste utgå från förslag skapade från den första gruppen av symboler där de frågor kontext söker fokusera runt ej fick framgå tyckte jag att den relativa i ordning ökning "landslide" fick var väldigt stor:


Värden till höger avser efter att vi viktat förslagen efter hur de stämmer in med sådana förslag vi just här är intresserade av som beskrivet med kontext.

Denna intelligens och detta data känner heller inte till nyhetshändelser. Utan det är relationer mellan koncept från kunskap bedömt via likheter och sannolikheter också indirekta tillämpat för att se ej redan känt. Det gör det lite svårare att bedöma rimligheten för en så pass ovanlig händelse om radioaktivt-läckage på katastrof-nivå vilket får sägas är vad som indikeras givet att de i topp som nådde en rimligt tydlig nivå tillsammans ser ut som de gör.


Inte helt lätt för mig att göra rimlighetsbedömning av men tar med den kortare egna kommentaren utan korrekturläsning eller modifiering för tydliggörande (tvivlar just på värde som kan adderas då jag kan inget om "landslides" lika lite i Korea eller någon annanstans) förutom att nämna att "Miss Blue" inte refererar till någon människa utan en modul i en maskin-intelligens: