Senator McCain gör en Bo

2013-05-28

Apropå Sen. McCain slips into Syria, meets with rebels och samtidigt förstärka värde och tid investerat i skapandet av Premiärminister Cameron tilldelades fyra President Obama och en Bo kallar vi Senator McCain's agerande för att performing the Bo. The act of förklara och tydliggöra för presidenten i enkelt mätbar förändring och verklighet just nu:



Varje gång Obama blir lite för aktiv utrikespolitiskt - ex. försökande lite lätt initialt kring Syrien - krävs lite mer resande och Bo blir nervös och pinkar ner i the Ovary office. Vi kan förstå hur de-motiverande det måste ha varit om nu inte Obama faktiskt abdikerat den roll US tidigare valt att ha mutat in.


Hur vi tänker oss att Obama kan fundera för att tolka, förstå och nå en beslutsväg framåt:


- Tycker den amerikanska väljaren att Senator McCain pinkar mer på mig som "passivt feg" nu än förra månaden? Eller tycker de att han är förvirrad medan jag är sunt avvaktande i mitt "göra ingenting"?


D.v.s. det är viktigt att våga ge av sig själv och pinka till när det krävs för att motivera till resultat. Även om nu ovary office är väldigt felaktig humor repeterande negativa kvinnliga stereotyper och lite obalanserat för en man vars vapen är pennan. En billig väg för att uttrycka den omanliga lite fega svaghet vi annars måste fäkta pennan runt i väldigt många ord samtidigt medveten om att den bäst ska in i de stora blodkärlen på första stick reellt och ej dimma. Annars uttråkade av balanserade analyserande ord i alla frågans delar tar fäktandet ej och fortsatt syresättning gör att striden fortsätter till föga nytta för någon oavsett åsikt innan striden i sig polariserade allt och alla.