Premiärminister Cameron tilldelades fyra President Obama och en Bo

2013-05-17

I erkännande av Premiärminister Cameron's förmåga att våga tro, hålla fast i ideal och skapa verklighet av drömmar vann han nyligen det stora priset och i omräkning till den utvalda dimensionen av antal President Obama nådde Cameron upp till hela fyra Obama plus en stycken Hund Bo.


- Att det blev fyra Obama-medaljer är jag nöjd med. Då kan man sälja två - tre om några år och ändå ha en eller två kvar. När jag är över i Boston ska jag försöka få honom att tumma på dem och kanske plocka något klädesplagg eller liknande man kan sälja med dem.


- Hund-djävulen är istället ett riktigt surt illa-luktande problem vi kommer få dras med länge. Att avliva är politisk risk och med Vita husets enorma trädgård blev han aldrig rumsren. Han kissar ner hela Downing street. Att släppa ut honom på gatan går heller inte: så fort han får syn på en asiat springer han fram och tigger.



- Pissar han på drottningen som en bloody parodi på amerikanen får Obama dock ge med sig och flyga över och hämta honom oavsett hur inbokad han nu är med cigarrtillverkare från Havanna eller vad han nu pratade om igår. Så får man ta det djävla liv det blir den natten när Obama och hans crew sitter uppe och röker, dricker och spelar hög musik med en massa kvinnor så vulgärt klädda att de måste vara vad han tar med sig på flyget från USA även om det är svårt att förstå hur dom alla ryms.


"Svältens ständiga närhet i det hårda grannskapet formade den stora statsman vi idag känner. Många av hans väljare till tidiga förtroende uppdrag var faktiskt som jag förklarat för hans mor många gånger alla de crap-spelare som inte visste någon bättre än Obama: den vanliga amerikanen. De magra 25 dagarna efteråt var en investering in i framtiden - alla blåmärken och ibland otäcka skärsår han kunde komma hem från bakgårdens vanligt-folk-nöjen i hasardspel med moonshine födde drömmen om sjukförsäkringen."
Madam Obama

President Obama var gratulerande utan att själv känna stress:


- Nu när jag är sista perioden i Vita huset kan vi våga drömma och se framför oss vad vi vill göra med resten av vårt liv och kanske USA om senatorerna tröttnar någon gång.


- Om jag hade tagit till mig minsta lilla ens hälften av alla gånger något gjort en stor sak av mig hade jag inte hunnit med mer sista åren, och hade jag någonsin brytt mig i all kritik hade det säkert blivit som mamma istället önskat och fortfarande ringer och tjatar om varje gång ekonomin trycker ner värdet på hennes hus:


    "Obama du förstår inte pengar - arbeta aldrig med pengar - gå aldrig till banken utan någon med dig - pengar delar sig inte till fler på noll-ränte-konto oavsett hur mycket du tror och drömmer! Obama du kan inte låna och få mer pengar när du gör av med allt på craps, skryt-saker, kvinnor och vad det nu är du röker tonvis av."

- Nå det kanske börjar gå upp ett ljus för henne nu när jag kommer kunna leva gott på enstaka föreläsningar medan hela hennes kvartär snart är igenbommat. Visar vem av oss som begriper pengar.


- Bästa är att ta det lugnt, inte bry sig och göra vad man skulle gjort annars: slappna av med en cigarr och en god bok. En bra chansen att visa alla hur man hanterar stress sunt istället för att riskera skador på min sjukförsäkring. En sund amerikan är en halv amerikan på full-sjukförsäkringspremie-arbetsdag! Det är nya jobb det.