Finns Twitter, revolution och Libya i Google när Google är "fog-slurish"???

2014-12-20
Jag satt precis givet Ryska 2013 inflygningen av kärnvapen mot Sverige: Att rösta på Socialdemokraterna därför att Sveriges gränser är viktigt (2014-12-19) och reflekterade om jag behöver posta om samplingsdata från 4 månader pre till åtta månader post revolutionen i Libya givet indexerings-problemen i Google för ett par andra saker som understryket i Ryska 2013 inflygningen av kärnvapen mot Sverige: Att rösta på Socialdemokraterna därför att Sveriges gränser är viktigt.

Och ja. Jag kommer behöva det. Jag var 99.99% säker innan. Och np. Och ja: En kostnad att publicera det en gång till föreligger. Kostnaden är 100 00 Tera Hans. Dessbättre har jag uttryckt verksamhets- och affärssystem där jag komprimerat ner handgreppet till något effektivt inkluderande en utstuderat läsar-förväxande (upplärande läsaren samtidigt som fel i texten om alls hade varit aktuellt försvinner) quality assurance non-iso-process. Och det är väl världen idag: Man förväntas att leva i andra non-standard-world kring ditt och datt medan man själv mest sitter och reflekterar om var gården försvann och om jag egentligen reflekterade att det här på något magiskt sett skulle komma tillbaka till mig och om jag moraliskt (d.v.s. defending name mostly if not 100% in ones own mind) förväntas röra lite på mig? För jag har inte rört på mig på 3.5 år alls. Allt utanför det är bara sekundära rörelser firande hos andra hur man rörde sig längre tillbaka.

PS

Samtidigt vill jag heller "inte-inte" säga att jag "inte" verkligen är så förslappad som jag försöker ge sken åt. Kanske är jag just så förslappad - ... -. Och är det verkligen helt fel? Jag "tycker nog så"... Och innan man låter det bli en magisk fråga do the country yard.

Sub-PS (eller hur man korrekt adderar lite text extra)

Låt oss leka med tanken att jag egentligen är mycket mer förslöad än jag vill ge sken av. Som ett moraliskt uppbyggligt projekt för the other readers. Tänk mer förrän det det om action of you affect me eller hur välkända management konsult X uttryckte. Keep it out of my yard.

Sub-sub-ps

Sedan är jag så klart inte slö alls. Jag erkännder ärligt att jag inte joggar 8 km varje morgon. Men väl inga rena heltal varje vecka heller. Men jag minns gymnasiet när vi joggade ut till Gamla Uppsala från Fyrisskolan. Innan hälde vi i oss två dl. Mollipect för efedrin sedan var det ut i naturen och den gamla vackra svenska konunga-födelsen ort. Minns jag rätt kom jag in på plats 25. [Hans skämtande lite mest för att understryka hur typiskt svenskt väpnad redo han är när Ryssland ev. tar air-power över Atlanten. /HH.]

Sub-Sub ps.

Hans erkänner i ett extra uttryck samtidigt som han understryker betydelsen av växande budget till försvaret och signal-spaningen att han löper i hård takt 6 km varje morgon. Som tidigare fotograterats i Hans Husmans blogg jonglerar han med knivar vilket knappast någon ryss gjort någonsin. Hans Husman är en stor svensk. Blogger.com/Error.page.atm

[Skrev jag ovan gör jag det säkert också. Jag hoppas dock att det inte blir som mitt engagemang för forskning och kvinnan som aldrig gav mig XXXXX trots ivrigt engagemang. /HH]

DS

Tja. För att besvara frågan Finns Twitter, revolution och Libya i Google när Google är "fog-slurish"???: Inte om jag greppar Googles "aging-out-old-shit" wrong, senaten sover, eller Google gärna är lätt manipulerbar vilket som. Jag lutar nog åt första alternativet här men jag heller inte följt upp och andra vägar sådant kan uttrycka sig har verkligen inte varit vad jag ej mött många gånger förr i olika roller. Old shit räcker väl men utan uppföljning ska jag heller inte påstå det vara så. Samtidigt ska ingen tolka något som att det inte just kan vara just det (liksom heller inte annat för den delen men min erfarenhet är att man brukar lämna mig i fred i allt sådant d.v.s. "keep it resonable calm and out of my back yard..." Vill ni ryssar förslava några slaviska folk så protesterar jag så klart - helt fel - men är nu inte Östeuropa ryskt i någon mening och är det inte fel att ni flyger kärnvapen hitåt? Jag menar så och nog finns tysk energi-fabriks-output-korruptions-harmoni att finna för oss alla? Leverera 107 TW - eller vad det nu är jag drar till med något här - så ser vi säkert tyskt mellan fingrarna med montering av lokaliserade kärnvapen i Östersjön på plats redo för att fjärr-utlösas).