Jag är faktiskt lite små imponerad

2014-07-02

Jag säger inte att sådant här gjort räcker. En ganska stor grupp mer norrut runt Beijing sitter ju fortfarande och slöar istället för att hjälpa till att bygga landet.


Men fan ni röstade. Ni kom ut fler än förr. Det gick bra.


Och abstrakt inkluderande bra mycket mer än konkret försök att uttrycka något ovan segrade ni. Jag tror det även om jag inte bra seriöst mätt det.


Imponerad är fel ord. Jag är en abstrakt person. Sådant här begriper jag acceptabelt i förväg ungefär vad som gäller. Men är egentligen när motivationen är lite distansierad inte alltid 100¤ motiverad från timme 0 kommande bättre senare för att muntra upp er med att förklara att munkarna nere i Tibet nog ändå är lite mer inföding än vad ni han-kineser är i alla fall i Hong Kong. Så jag säger inte att jag tycker jag lärt något eller i abstrakt om än kanske inte konkret exakt göra överdrivet själv hade klarat mer själv. Men ändå imponerad.


Något bra som imponerar mig gjordes ändå här även om jag ändå känner att det möjligt hade blivit bättre på så många sett om man tänkt som jag samt faktiskt implementerat alla dom tankarna i själva konkretiseringen.


Säg att jag hade trott som skattat fyra domäner verkat sista fem månaderna trott att ni hade klarat 30%. Jag ger er en 1/10 konkret Husman som skattat från en abstrakt. Fint gjort: Jag hade kunnat gjort det bättre om jag varit mer exakt, detalj-motiverad, inte haft så många stora tankar att tänka, varit många o.s.v. Men i brist på mer Husman fan bättre än jag sett nere i Kina:t såväl som en grupp - inte väldigt många - länder jag roat mig med att titta lite på i bland. Första gången jag känner att man mer sett lite av hur det ska göras om man själv varit mer praktiskt i sådant här.


Inte imponerad. Men små-imponerad. Troligt inte för första gången heller. Men första gången jag minns inte riktigt som vuxen i år i alla fall men sista tio åren.


Nå ärligare: "Imponerad". Första vettigt dimensionerade saken folk gjort i samhällsbyggande jag brytt mig i att lägga märke till helt säkert återspeglande prestationens värde sista tio åren eller mer (följande i huvudsak Nordamerika, Europa, Afrika och Asien men föga om alls i och runt Ryssland och Sydamerika resp. Australien där man tänkbart gjort många stora saker väldigt viktiga för världens alla individer nu och i framtiden).


Vilken grej egentligen. Och egentligen tror jag ingen av er oavsett preferens flock riktigt ser vad ni nyligen gjort :-)