I väntan på att UK och Partiet ska reda upp Hong Kong: US riskerar värre Hong Kong förvirring - "Chinese Factory Output Hell" hotar oskyldigt Europa

2014-07-02

Det är förstås föredömligt att också världens ungdoms-länder försöker sig på att hjälpa till:



Men självklart väntar vi alla på att United Kingdom som är en av avtals-entiterna - ett fint gammalt imperium - ska sätta sig ner med kommunistpartiet som ju representerar ibland förstått som världens äldsta civilisation och reda ut det hela. Som jag förstått det har dock Xi begripit nog att ringa upp UK och förklara att de hamnat i svårighet och att det nu i värsta fall riskerar att drabba oskyldigt folk i Europa via The Chinese Factory Output Data.


För om The Chinese Factory Output Data går dåligt så är det slut. Kinesen i världen är just att ordnat ordentligt organiserat tillverka saker andra priseffektiva länder med sämre diktaturer som förstått mindre att läraktigt lyssna och lära av ett fint gammalt erfaret imperium som Brittiska Imperiet ej alls klarar. Vad är Kinesen om deras fabriker viker sig? Inget människovärde märkbart här i alla fall.


Och mindre output är mindre tillverkat. Andel påverkande export är det samma som att vi får färre alternativt kanske sämre föremål när vi besöker våra butiker för att handla mobiler och hårddiskar. Kinesen fyller i det en viktig funktion i världen. Men klarar den ej av det en tid är det inte säkert att vi storkunder i Europa sitter och väntar på dem. Vi kanske lär upp säg Nordkorea, Vietnam eller dyligt - Det görs sig bra också i modern historia (betänk hur väl USA trots ett så juniort land klarade att lära upp Japan).


Brittiska Imperiet kommer höra partiets nöd

Och jag vågar hoppas och tro att världen ej ska bli besviken på det Brittiska ledarskapet. Så att all den här onyttiga kalabaliken nere bland kineserna ska bli vettigt löst. UK har ett historiskt ansvar att våga räcka partiet en hjälpande hand när de nu inte riktigt orkat upp till att klara Hong Kong på en brittiskt civiliserad nivå.


Minns att inte för många år sedan sprang amerikanen runt kastande värdefulla handelsvaror i vattnet i tron att de skulle bli rika av det eller kanske i tro att det motverkar otur. Vill vi ha kinesen springande runt kastande datorer i havet? Än värre än det te amerikanen onyttigt och riktigt dumt förstörde... Te och iPhone i havet är inte "stor demokrati" utan en massa irriterande problem och kostnader för vi äldre mer erfarna nationer i Europa.


Dumma bondjävlar som inte ens förstår att rösta eller respektera det ledarskap fodrat när dom förmågorna brister. Först struntar dom i att sköta om ledarskapet själva. Och så springer man och skriker på gatan klagande när andra bättre män tar ansvar och bygger samhälle. Samma problem vi än värre riskerar i Kina. Amerikanerna hade ju ändå en del mer civiliserat nästan engelskt folk bland sig...