Hade jag sönder Google?

2014-07-02

Försökande ta upp alla gamla Toxic-postningar då det kändes kul att minnas andra datum man Toxic-bloggat prövade jag att addera en sökruta till Hans Husman om Prylar. Ty själva Google verkade ej helt fungerande (en massa inlägg verkade saknas trots site-sökning: För mycket Big data i bloggen för dem tänker jag).


Frågan här är om jag nu hade sönder Google helt? Titta nu blev Google av med allt sitt data och är helt tom:



Tappade Google bort index? Eller är klock-datum de ställt in olika på datorerna igen? Eller om de glatt välkomnar vem som helst att ljuga om publicerings-datum oavsett att de indexerat nyheten befintlig flera gånger om? Hoppas att dom klarar att återhämta sig och inte att hela internet försvunnit för dom.


Jag kan så klart gjort fel här men tror jag bara klickade i Blogger-gränssnittet och gjorde som beskrivet. Dessutom såg jag ju nyligen att Google redan börjat gå sönder i Google News vilket jag inte tror var orsakat av mig utan kanske mer att kinesiska kommunistpartiet adderat en sökruta eller så på en Blogger-blogg för att ha sönder Google:



Kan kommunistpartiet rekryterat någon hos Google som tog med sig deras index? Det kan ju inte vara allt för stort när det inte ens orkar en mini-blogg som Hans Husman om Prylar. Rymms om man glömmer bilderna på mitt äldsta och minsta USB flera gånger om (säg 100 000 000 gånger om).


Eftersom man nu vant sig att använda Google får man väl ändå vara försiktig så att man inte har sönder Google ännu mer. Men ska det vara så här med en massa småtrasigt överallt så tänker jag mig pröva annan sökning. Bing! har ju lyft upp sig från förr riktigt vek kvalitet till i områden bättre än Google (även om Google i flera områden jag är van i söka är vad jag föredrar framför Bing!). Det är ju inte rimligt att Google bara går sönder för att man gör som Blogger säger åt en.


Komplettering: Tråkigt nog enligt nedan. Och också vill jag säga att uttrycker jag mig lätt oartigt om Google och Bing är det bara för att jag bryr mig så mycket om dom. Det är sorgligt att se en hel IT-bransch försvinna bort i California Ganja dimman så snabbt efter lagändringarna glömmande allt shit that actually matters. Vad gör ni med all budget egentligen?


"Fy fan sådan djävla tragisk sak och hota med:

http://www.bing.com/search?q=hong+kong&go=Skicka&qs=n&form=QBLH&scope=news&pq=hong+kong&sc=8-9&sp=-1&sk=&cvid=30ad5490c9fc463083dc123ba243034c

Fy fan så vekt defekt. Helt djävla otroligt. Wikipedia. Vad fan är det för djävla nyhet.

Sämsta djävla nyhetssök-resultatet jag sett vad jag minns någonsin.

Fy fan. Tacka fan för att Google inte orkar något alls längre. Dom behöver något som motiverar upp dem. Vad som äter stora bitar av dem
när de vekt viker sig i shit that matters.

Datum och tidpunkt är viktigt. Det ger folk känsla av hur snabbt och ur magnitud-stort saker är."

Tråkigt nog att Bing News inte orkat upp jämförbart deras webbsökning. Verkar mest vara en ploj-sak för mig bedömt Hong Kong sökningen.


Folk gör saker stort och snabbt: Som det ska. Och så sitter en bunt lata hippies i Kalfornien och slöar ner världen flera timmar och ljuger om det. När 1/2 miljoner personer anstränger sig och gör bra nyheter till nyhetssökningar får Google fan se till att i alla fall klara tidpunkterna rätt bra bättre än som här att de redan indexerat nyheten timmar innan. Klarar man inte det här klarar man fan inte försvarkontrakt robotar, glasögon eller annat shit.