Att hantera Dalai Lama: Dags att ta lärorik attityd-misshandel till ett rationellt anti-kommunistiskt människooffer

2014-07-01

Det verkar så fullt att bara håna Laman. Så jag adderade ett mini-vapen ändå potent och trots förvisso en del risker för individerna ej särskilt obalanserat vad de utsätter sig för kontinuerligt i ofta mer eller mindre meningslösa insatser (ex. visa Tibets riktiga flagga utan att bli filmade när man blir misshandlade och arresterade, elda upp sig själv och görande det ej rationellt optimerat ett faktiskt värde ex. utlösande större och planerad protests utan små-duttande tills folk vant sig vid att det ska komma ett par munkar och elda upp sig utan att man just märker det om de ej saknat där det är dags att grilla korv).

Man vill ju inte verka bara brand potens - här i det komiskt vågade - utan något konkret förslag alls rörande något folk kan göra mer än att se andras idioti. Så därav att jag försökte vara lite mer än Laman även om jag egentligen tycker en ändå stor och välorganiserad organisation vid det här laget borde blivit vuxna och kunniga nog att tänka vettigt nytt själva när nu saker år efter år leverar ingenting alls mer än ständigt förlora så fort man gör något p.g.a. av dumhet samtidigt som man talar och uttrycker mer och mer om att ge upp och meningslöst lova att man vill allt mindre till sitt eget folk såväl som till fienden.


Kan man möjligen överskattande ordens potens såväl som kanalens räckvidd när vi modifierar texten till skämtteckning nummer två från jag gjorde i tiden runt Libya-revolutionen (tidsmässigt föregripande Laman's tid spenderad på hälso-institution relaterat depressiva problem vilket möjligen ej är helt orelaterat då jag tänker mig att han är lite ovan med mer negativt liknande det här oavsett tibets kinesiska ockupativa fiende eller västerländska feeling good as concept eller non threating stuff as rule is so more relaxing for us if the ethnics focus on rather than real life risk management and value creation men också kan vara relaterat stress, ålder, kost, såväl som en mängd mer bevisade faktorer depressiva symptom kan vara i korrelation till för populationer):


Ny text. Mitt tappra försök till att transformera laman till ett fritt Tibet:


Sending knifes to Libya?

How will that affect the book someone will write for me or wrote for me already which is planned to hit the alternative - middle age of pre rational thinking age - life style categories in the stores next year?

Ursprungligt försök till attityd-adjustment av Laman med uttryck av hur jag tror vi enkla jordnära människor runt om världen ser på honom eller i alla skulle se på honom om de brydde sig att seriöst titta vad för verksamhet han kontrollerar inmutad och vad resultat man levererar där.



Konceptet Dalai Lama: Personen fullständig nolla - Ok brand building men ej utnyttjat konstruktivt sunt för att befria Tibet

Och har jag nu fel ovan får man korrigera mig. Jag har då försökt hitta någon bok han skrivit. Det unikt svårt långt ifrån är "hans" meditationer vilket är små sedan historisk evighet konvergerade små-sanningar av allt att döma skrivit av en grupp värde-bärande-förvaltande munkar runt om honom för "brand adding" av personen som tros ha undervisat samma satser en upprepat över kropp efter kropp en mindre evighet utan att riktigt nått fram till en skrift bra spridd annat än väldigt geo-lokalt förrän kommersiella - i böcker oftare krigiska - bokhandlare och bokförlag hittade en spännande flykt historia och sälja "djupare" tankar via.


Och åtminstone jag klarar ej att se något värde konkret levererat från ett ändå uppbyggt spritt varumärke. Uppblåst utan leverera Tibet eller någon annan fråga jag kan tycka hade varit värt en massa myt-byggande om eviga sanningar vilka oavsett rationell verklighet ska styra och förbesluta hur vi försöker hantera verklighet just nu.


Dalai Lama håller alltid med alla han talar med: Om ej förberedd och coachad i bullet points innan

Och direkt vill jag säga: Inget i rubriken pekar på ett problem i sig. Tvärtom är det perfekt med en individ-symbol som förstår att följa anvisningar från en större grupp istället för när ej vald i fria val bestämma en massa själv. Lite som svenska kungen (och ganska nära hur Laman är tänkt att fungera formellt oavsett frågorna om att inget värde tas ut från symbolen i frågor som betyder något).


Rent av känner jag ibland - utan något rationellt att söka motivera det sunt från (samtidigt kommer jag inte förvånas när eller om det kommer fram ett antal år efter hans död att han hade en försvarlig andel anlag relaterat Williams syndrom givande spektrum-problem med en del symptom därifrån om än inte i närheten av hela vägen: Åtminstone jag håller reda på de få hår-sample jag röck åt mig en gång) - att Dalai Lama tänkbart egentligen är ganska dum. Kanske lättare förståndshandikappad men att detta föga inverkar på hur han upplevs utanför munkarna nära honom därför att han nära nog alltid håller med mirror-svarande positivt glatt på allt någon föreslår honom: ett excellent exempel är hans möte med västerländska forskare inom neuroscience som ger spännande intressanta tankar om möjliga mötespunkter - ganska ytligt egentligen - mellan tibetansk buddhism och meditation med neuroscience medan Laman sitter och håller med i allt (också sin egen religion han ska återföds för att delge oss en mindre evighet: Om vetenskap menar att jag har fel och det verkar bevisat har vetenskap rätt - Känns säkert och sunt för oss så klart när vi ser ner lite på the ethnics ute i världen men med Laman varken börjar och slutar det här utan han håller med utanför inlärda bullet points jag tror ett kulturbärande råd förbereder honom att klara att ge utan att verka uppenbart förståndshandikappad).


Folk pratar inte med Dalai Lama. Folk pratar till "honom" och får i svar sig själva fint gömda i "ålders-kultur" paketering i hans roll: Alltid hållande med. Och utan en massa tråkig komplex diskussion. Bekräftande precis lagom därför att in i komplexitet där det faller sönder för tyngre tänkande personer går han inte (och tror jag vet att han ej kan p.g.a. sitt handikapp: Eller implicit lärt sig från hur munkarna runt om kring lärt honom att samtala).


Om folken i Kina och Tibet inte känner att de ännu är mogna för att rösta: Är inte vissa kontrollsystem bättre än diktatur där några hundra tal tar 95% av makten? Kanske att vi i Europa och Nordamerika röstar åt er

Och i all ärlighet även om det visar en fulare sida hos mig: Om det nu inte är Laman som är defekt börjar man ju av och till undra en del kring mindre tekniskt utvecklade folk som tänker jag dom i Tibet. Finns kanske någon mognads-process som krävs innan de likt oss kan tänka rationellt? Eller är det något biologiskt? Nu vill jag ju inte hamna i racism med alla problem som kommer med att försöka förklara världen från det (retar mest upp folk utan att det tycks utveckla dem alls jfr kolonial-tiden i Kongo m.fl. eller det amerikanska slaveriet) men om nu Laman är så kunnig och intresserad associerade böcker uttrycker, man har en så god organisation o.s.v. utan lokala fel är väl frågan om man inte mest apat efter något man läst mer utvecklade civilisationer gjort utan att riktigt begripa eller klara av det riktiga innehållet. Kan det kanske vara så? Lite som kineserna och deras svårigheter att erkänna att man tänkte fel med kommunismen och ständiga sammanblandning rörande det och några få år av osunt uttryck av relativ makt från diverse länder i Europa, Nordamerika resp. Japan: "If they think we got they did wrong doing this dictator thing they will come and make fun of us." Lite "ethnical dumb" kanske fodrande många fler år av civiliserad-mognad innan de ev. orkar till att kunna rösta och tänka själva på individ-nivå som vi i Europa och sedan några år av vuxen-år och en myckenhet av stöd från oss också USA (se ex. The Freedom Riders så att Gudinnan i New York inte fritt får gömma diktatur där den fanns) och Japan. Men om nu så: Är det inte bättre att vi civiliserade i Europa och Nordamerika när folk lokalt inte känner att de är vuxna nog själva röstar om vem ska styra över dem eller att vem som helst som klarar att försvara makten gör det fritt utan några krav på moral?


Resonerar jag fel här någonstans? Inte nu och bakåt i tiden vad någon trivialt kan påvisa. Men tänkbart kan Tibet såväl som Kina motbevisa detta åren som kommer uttryckande något mer än dum okunnig kines som inte klarar att rösta själv eller blåst munk-djävel som gång efter gång går ut och eldar upp sig själv och tror det betyder något.


Konvertera Laman till frihet innan han hinner självdö utan att Tibet fått något alls av hans varumärke

Innan Laman nu är för gammal alt. - troligt mer skamligt självdör som en gammal ko snarare än så praktiskt frihets-inducerande att fienden känner det tvingat att ta PR-kostnad av att mörda honom - avlider är det nu om det alls någonsin ska bli av dags att all brand building används till något faktiskt värde-skapande. Rationellt skattat och mätt. Ej samma sak ej skapande något av värde år efter år men förändring endast i mer av kissing up och giving up i hur man uttrycker sig när man pratar om fienden, till fienden eller tar sig för att uttrycka vad folket i Tibet vill ha för framtid:


Teokrati lite - bli inte arga nu kommunist-ockupant-diktatur för vi tänker oss väldigt lite rent av mindre än Hong Kong - självstyrande med kommunistisk diktatur ovanför men ej petande runt lika mycket som nu...)

Strunt utan tänkbar substans ej krävande något innehåll. Fråga efter lite mindre varje gång därför man vant sig med att förlora och är för låst i koncept man vant sig vid för att sunt värdera verkligheten och pröva något nytt (och om det ej fungerar bra - värdera verkligheten igen och pröva något annat o.s.v. byggande upp och vidare på vad som rör saker åt rätt håll istället för att försämra verklighet fortsatt).


Tibets frihet kräver att man begriper att det är faktiskt möjligt och inte säkert ens särskilt svårt: En enkel potent metod för att ge lite nya perspektiv

Fodrar mer än den som ör förståndshandikappad rörande planering och implementation såväl som maximering PR och allmän sund risk management (inkl. hanterande fientlig intelligens i Tibet såväl som Indien vilket just nu tycks för mig ej hanterat vettigt förberedande för åtgärder som faktiskt gör skillnad och betyder något). Men givet ett bra varumärke förståndshandikappad eller inte långt innanför vad båda de två större organisationerna var för sig tillsammans kan såväl enas som vettigt lämnande övriga frågor och genomföra:


  1. Utnyttja nätverk och struktur i Tibet.
  2. Implementera utnyttjande och rimlig verifikation av strukturer av by upp till stads-nivå.
  3. Primärt med kärna i alla munk-kloster och personer där räknade och förstådda rörande vem de är.
  4. Placera ut kanaler till omvärlden via det s.k. internet bland dem.
  5. Genomför tidslångsam röstning i kärnan.
  6. Marschera ut dessa som röstat att istället för att bränna sig ta en meningsfull risk för att låta resp. ort rösta.
  7. Ett fritt icke-teokratiskt val om exil-regering Tibet.

Ett verkligt alternativ och sund framtid att se och uttrycka istället för denna år efter år meningslösa dialogen och tomma åtgärderna som i all rimlighet måste övertygad fler än mig om att Dalai Lama är antingen förståndshandikappad eller förrädare eller kanske utpressad rörande något.

Verkligheten: I mening av framtid vi har rätt till, de flesta har och som möjlig. När konkretiserad. Det är the shit dictators fall on när folk når att se det som möjligt bara några nära steg - en påbörjad process - framåt. Vad man når om man vinner bara lite till nu.

Det finns hur mycket som helst jämförbart potent: Föga - ingenting tycker jag bra med två eller tre undantag vilka åtminstone ett är medan övriga ej är vad jag bedöma under-finansierade i kapital såväl som personer och tekniskt dåligt gjort - har Tibet's folk p.g.a. av undermålig ledning prövat.


Och en bra sammanfattning av vad det hela handlar om. Följande är inte bra alls och från en grupp av mycket bättre får man så klart pröva sig fram och se vad som tycks addera. Men en illustration i brist på att nu exil-organisationerna kommit sig för att göra något annat än att tänka koncept flera tusen-år-gamla (i som branded: i all verklighet är enkla sanningar utan situations-förståelse lika gamla som familjer med barn där det är sunt att lära barnen några enkla sanningar rörande stora risker de ej klarar att resonera runt):


Time for a great change. Time for the Lama and the chinese communists to go to a rational non religious hell. Hi communists: Join the Lama in India and let us vote if any of you should return to power not once, not twice but ever X years.

Eller i brist på det att vi civiliserade i Europa och Nordamerika ser till att få lite ordning på Kina och tar över Tibet i mening att vi röstar åt deras folk. Oavsett om man nu röstar på Lama-rollen eller om det istället blir bara symbol och vi i Sverige o.s.v. röstar fram av och till kanske i samband med vårt val deras regering. Tills tibetaner och kineser känner att de är vuxet-civiliserade nog att göra saker med verkligt innehåll själva utan att det bara blir att elda upp sig eller försöka simma till en ö 100 mil bort med en säck-ris att äta på vägen och om ej upp-samlad av diktaturen några hundra-meter ut drunknad inte senare än en 1 km ut - så fort kommunisterna tror att lite nationalism gör partiets makt tryggare.


Om det sensre föreslår jag att vi kallar dem cultural psychology korrekt i respekt och medkänsla ethnics istället för begrepp besvärade av gamla negativa stereotyper som infödingar, gul-nigger (jag tror araben är the sand nigger men tänkbart kanske kinesen som ju är sand-gul), cognitiva due to genetical defects just children o.s.s. där dom som har begreppen mer färska säkert kan associera ut. Fokus på vad dom klarar av idag: Ethnic stuff vi roar med respekt i saker som ej betyder något (ex. kallande Linux Ubuntu för just Ubuntu roande the african ethnics) medan vi röster åt dem tills de känner att de vågar sig på det själva (och klarar det utan att hela landet brinner upp gående in i brutalt U-land allt sämre under mer än 50 år likt Kongo eller Kina: den första närmare 40 - 50 år senare än Kina och kanske inte fler år efter Kina).


Ethnics hör upp: Er Lama-överstepräst är förståndshandikappad men nu begriper vi att det är normalt för er. Ni behöver bli vuxna några år. Så vi hjälper er genom att rösta rätt regering åt er några år. Som nu men med mycket mindre uttryck av diktatur och en sund inarbetad kanal-funktion för obereonde media-kontroll. Fan nu när kineserna till och med känner att de vågar sig på att ha polis med vapen utan att det ska riskera att bli ett nytt krigsherre-välde med 100 små-riken förstörande varandra en efter en tills endast Krigsherre Mao och Krigsherre Chiang Kai-shek den första slutligen kom segrande ur huvudsakligen därför att man nått fram till en enkel religion med viss vetenskaplig yta som orkade ge folk hopp om positiv-förändring samtidigt som allt övriga menade indikerades defekt som default: Ty vill inte folk slåss blir det inte bra även om man försöker betala eller tvinga dem. Så ska väl munkarna kanske kunna få en batong om några år patrollerande med motsvarande en FN-soldat för att se till att regeringen vi röstar åt dem ett tag får sina lagar om stöld, elda upp sig m.m. efterföljda.


Hopp för oss som känner att praktiskt verklighet riskerar att få en att verka lite "smutsig" som en aning rastisk. The ethnics kan lära om man ger dem tid och en hård-ledargrupp som mer civiliserat västerländskt sköter om saker såväl som donerande värde för resten av världen likt kommunistpartiet med deras fina välskötta små fabriks-enheter företag viktiga för världens tillväxt kan hyra kapacitet utan att riskera att infödingarna bränner ner miljardinvesteringar därför att de tyckt sig se något på himlavalvet. Först polis med ethnics implementerande civilisationen så de lär sig värdera den. Sedan om de känner att de vågar kanske få rösta lite själva med sund distans till lagarnas skapande (preferens ethnics utbildade och som bott hos oss tillräckligt år rörande första perioden godkända personer att rösta på när de kinesiska och tibetanska infödingarna först får pröva att rösta lite själva).


Här är en tanke: Kanske kan man kalla att vi röstar åt dem för Grundskola i civilisation? Så att det inte blandas samman med rasism. Att vi lär dem bra saker därför att vi bryr oss i att dom får det bättre och dom ännu inte vågar sig på att göra det själva eller gissar jag kanske ofta ens klarar det på bra många år om nu inte för alltid som det bör gälla i motiverande regelverk så att vad som blir bättre inte missas och blir eviga ethnics.


Vad dumma okunniga infödingar gör

Kina och Tibet behöver grundskola i civilisation där vi fria länder röstar år dem som ett mellansteg från diktatur till frihet de själva vågar ta ansvar för. Jag donerar villigt flera timmar varje rå för att följa deras politik så jag kan rösta världsförbättrande åt kineserna och tibetanterna. Kanske rent att vi skickar lite saker till dem. Gamla tidningarpressar de får lära sig att vara fria och öva upp sig tills de får fritt internet senare. Eller mer realistiskt kanske mer likt dom gamla stencil-maskinerna vi hade i skolan där antalet kopier blir praktiskt väldigt begränsat. Så dom inte börjar elda upp sig i flock eller tror att de alla kan simma till Japan. D.v.s. just sådant - lånande en lite smutsig term - dumma infödingar gör därför dom ännu inte nått dit där man begriper bättre: Lätt lurade, irrationella och orkar ej ännu att förstå vad samhälle är och kräver (kräver föga mer än att låta bli att elda upp sig, dränka sig eller elda ner själva landet).


På sitt inte ovanliga lätt "California hippie" flummiga feel-good paketering förstår Google - en stor maskin-intelligens värderande hela världens vetande utan något anti-tibetanskt bias så vitt jag någonsin märkt exakt vad detta handlar: Att vi civiliserade tar vårt etiska och moraliska ansvar för världens barn. Smart machine: Föreslår exakt rätt när man just vet att man har rätt och behöver en illustration. Lite Dalai Lama värde där. It is ethnical to vote for the ethnics! Lets do it...

Grundskola-byline koncept-idé:


The Swedish voter will leave no ethnics in Asia behind in the middle-age no matter how dumb mostly or all due to lack of experience and education (not genetical dumb so to speak which one really would never give up on cause that would probably not add any value in understanding limitation more effecient).

Tell a Swede who will vote for you how you think about bread prices! And he might vote as you think is good for you dumb uncivilised people.