Inför Vita husets nedstängning: Farväl-projekt för Barack och Bo

2013-09-29

Nu när pengarna snart tagit slut och det federala precis som Detroit är ett dead-beat vi inte säkert vet om det alls någonsin återvänder kan ett minna av Vitahuset vara trevligt för kommande generationer att ha kvar. I förfallet som kommer ska vi självklart varken glömma risk-realitet i General Bethlehem's ord:


"I was at the Battle of Georgetown; I watched the White House burn to the ground!


När samarbetet samhället representerar försvinner över en natt - också om det då verkar rimligt att det 24 timmar senare ska gå att återställa - kommer det vid då helt brunnit ned. När kaos är givet och skadan skedd är jag själv inte helt främmande för att stiga upp på hästen och ta ner the rifle pack from the wall och ge mig över the big water för att försöka skapa ett nytt samhälle under tills - kanske aldrig igen - stabilt. Brevbärarna - de f.d. - är de jag tidigt rekryterar. Det finns dold explositivetet hos dem man rätt ger spelrum under ordade former bekrigande de barbariserade amerikanerna äventyande uppstigandet av ett pan-amerikanskt rike större än Bolivars någonsin var: Från Grönland ner till Chile kommer den nya tidens brevbärare med mina order istället för en massa depraverat strunt.


Att film igenom Vitahuset blir ett excellent projekt för Obama att Bo göra timmarna på första dagen ledig innan kronofogden kommer för att börja bära ut säljbara tillgångar. Många andra statister lär ju inte finnas kvar. Homeward Bound: The Incredible Journey kan både ge tips hur vi använder djur som statister såväl som inspiration till mod när det slutligen är dags för Barack och Bo att försöka bege sig tillbaka till Illinois (om nu inte ett flygplan blir första steget till the land of freedom - där den liberala ekonomin föddes och landsbygdens ekonomiska förruttnelse till rotten boroughs - ungefär som idag att "låna ut" lite stålar till Barack & US för att få lite småsaker gjorda eller inte gjorda - skakade om maktstruktur till modern-demokrati: England).