För homosexuella att gifta sig

2013-04-06

Det är så lätt att övertyga mig genom att visa mig mina känslor genom att jag alltid sedan år nu vakar och dokumenterar dem. Övertyga är som relaterat vilken större fråga som helst vad som har föga att göra med vad vi tycker och mer om vår åsikt styr hur vi påverkar kollektivt språk eller fysiskt agerande.


Jag såg viss estetiskt elegans de två lesbiska kvinnorna (om jag nu inte bedömde resp. felaktig) som besökt den enes mor men kunde samtidigt se att upplevelsens värde varit högre om inte en skattning av unknown med få parametrar. Romantiskt uttalat hade givit en sund kvalitetsförstärkning av min upplevelse som buss-passagare (på 20 där jag rest från Bergsbrunna och de steg på väsentligt efter Bergsbrunna men tydligt före COOP Forum / IKEA). Jag tror bredare att varje svensk behöver våga se att nära ingen kostnad föreligger behöver vi alla vara beredda att leverera större kvalitet eller intensitet för pengarna.


Viss uttalad romantik hade adderat detta värde samtidigt som det hade reducerat risk för en reducerande intensitet från misstanken att Sverige inte klarar att hålla sitt land säkert utan att själv-censurering bl.a. för lesbiska romantiserande är nödvändigt långt innanför lagstiftning för att undvika att löpa uttalad fara eller uppleva sig löpa fara.


Att ge medborgarna säkerhet så självklar att vi ej ens tänker på den är gediget ekonomiskt värde. Förutom självklara värden så som att ex. fastighetsmarknaden fungerar smidigare utan störningar från våld eller skapar ex. förutsättning för buy-out-system gäller att Rikets förmåga att försvara medborgaren i annat land och ännu mer det egna landet etablerar medborgarens relativa värdering av sig själv mot omvärlden. Vad vi tror är möjligt för oss själva att göra eller inte klara får trygghet och värdering bättre avspeglande den industrialiserade världen.


Åtminstone längre tillbaka var det en av de motivering som fanns för att försvara den amerikanska medborgaren utomlands och i näraliggande motivering för att lägga förutsättning för att våga bedriva affärsverksamhet utomlands. Vad motivering är nu och under de senaste 20 - 30 åren vet jag ej men det konkreta värdet när utfallet är så oerhört begränsat till och med för ett stort land som USA ska inte underskattas,


Vi får samma värde när vi reducerar faktorer som skapar osäkerhet inom det egna landet. Och det snabbaste mest energieffektiva sättet att göra det rörande de homosexuella är att ge dem samma förutsättningar att gifta sig liksom allt i övrigt relaterat skillnader i lagstiftning (vad som nu ev. kvarstår i övrigt). Ingenting givet frågans storlek kan lika snabbt förändra värderingar hos de grupper just nu spelbara.

Svensk landsbygg säljer ut storstaden till London och Berlin

Jesus Christ Superstar - Göta Lejon kan vara tror jag något att se. Även om jag tycker att man för en litet scen så många år efter skapelsen när det samtidigt är en representation för större relativ skillnad (ex. i Stockholm som är en litet stad men samtidigt en huvudstad) rimligt bör kunna förvänta sig ett kompenserande överuttryck ex. i konstnärlig prestation.


Vad jag kan se vore spännande just med det här materialet är ex. att skriva om för att låta Jesus och Judas bli två aspekter av samma roll och skådespelare, och kanske införa det samma för Satan och Gud men som två laster till samma person ex. ett sexmissbruk resp. alkoholism. Eller i princip vad som helst som håller för att addera kvalitet via nytt för att tillföra vad som ej är möjligt genom att konservativ uppsättning givet begränsade resurser.


I lågprisflygens och snabbfastans dagar är ju annars Londons större utbud och mer på materialet rutinerat sedan år intränade musiker vad som i varje konservativ paketering vinner med många mil när de ställs mot Tysk-Romerska Rikets övriga men mindre provinser.


Möjligheten att leva av den svenska ruraliteten resande till Stockholm för dessa föreställningar är utan diskuterat utvecklat värde vad som försvunnit om säg fem till åtta år där de istället reser för ungefär samma kostnad till Berlin eller London och får en upplevelse i kvalitet dominant mer minnesvärd.