Hillary Clinton: Kvinnofällan krävs för Starkare värld

2013-10-25

Visuell kvinnofälla skapad för att attrahera Madam Clinton att ställa upp och om motståndaren inte är mer attraktiv segra för att städa upp diverse misstag och fel-beslut av det manliga matrikalitet:


  • Cute animal korrekt kvinnligt rosa.
  • Ett rött äpple för socker attraktion såväl som väl-repeterad symbol i perception riktigt enkel att se med mycket rött. Hjälper Madam Clinton att upptäcka bilden i en större värld fylld av bilder.
  • Äldre bok understrykande betydelse av mer matematik och längre skoldagar för ungdomen behövande arbeta ordentligt mer än vad min eller H. Clintons generation behövde (oavsett om vi kanske ser en mer diffust "komplicerad" värld eller att dom möjligen inte riktigt är av samma virke som jag med flera från min generation var i samma ålder).
  • Och ett stort vapen för weapon effect men också understrykande såväl människo-värde av äldre pre-nuclear vapen som kostnadsbesparingar säkert möjliga i DoD bara genom att se över vad man egentligen har lagrat istället för att ständigt jaga årets weapon-buzz i trend och hunger efter att ha den senaste prylen.


USA är ju dock så religiöst. Nedan har vi därför en för det optimerad variant jag valde att ej använda (vapen är nog lite mer konkretiserade i verkan och påverkan just nu i ögonblicket: bilden ska ju turn Clinton right this moment för att ställa upp i valet) med Gudinnan - för dagen bärande halsband.



Hillary needs to man up here så att säga. Så det blir ordning och reda.