Abstrakt & Konkret: Big Game Hunting: The Gigant Panda

2013-09-10

I mötet konkret entitet och det abstrakta konceptet kan för det senare följande titel-cue se det som jättepandan vi jagar - alla pandar i all jakt - och i värde-dimensioner när vi väljer big game hunting förr oftare i mer positiv-intensitet om än mer sällan i den riktningen idag. Den konkreta entiteten är själva konvergensen för en jakt - just den panda vi i ett utdraget ögonblick jagat rätt fäller.



Men tagande min slagbjärn i dimman är det ju inte en jättepanda eller björn i domän djur som springer runt (eller förslöat sitter och ätter i en smal ekologisk-nisch i all naturligt konvergerande miljö helt försvunnen endast kvar genom statlig stöd försorg). Men utiliserande våra inlärda mer generella associations-relationer hur konkreta entiteter ofta i ytform näraliggande mer abstrakta symboler kan vi tänka oss Big Gem Hunting: Gigant Panda som det ultimata bytet att fälla - Den största diktaturen - vad som samtidigt imponerar mest optimerat antal kvinnor också varande världens största land (själv är jag dock dels för gammal här och vidare rörande kvinno-referense vetande för mycket om hjärnan och hur den lätt lurar sig själv kortsiktigt relativt sedan mer verkliga energiförluster för annat än av och till lätt uttråkat knuffande lite diskret i några väl vard ord för att se om djuren gör något kull helst rationellt). såväl som . Eller i affärsvärldens slagfält kanske en kinesisk diktatur.


Och varande i domänen The Ultimate Game kan vi givetvis söka en konkretiserad konvergens från dess abstrakta mening - diktaturen - såväl som parallella konkreta - vid den verkliga volationens start eller slut som vi minns det långt senare - i diktaturens konvergenser.. Ex. associerande från vår bild nedan om vi nu kan konvergera dimmans abstrakta koncept till en konkret person i den domänen.


Tråkigt nog - eller egentligen bra kanske - är panda-skinnet svårt att sälja. Det väcker i den värde-domänen anstöt. Men jag är tämligen trygg i att har du det på golvet tagande en hyggligt berusad kvinna hem gör det inte annat än att adderande värde. Något att leka med och roa kvinnorna med några år tills du slitit ut det helt.


Vad nu värdet är för pandan i sig är en konkretisering kanske inte mindre i storlek än för människor. Vi värderar ju inte riktigt med vår kognitiva intelligens alla gånger.


Varande en man av språken. Roar mig jakten mest som koncept. Catch and release i vissa domäner så korrekt bär där upplever jag utan att gjort mig besvär att hämta fram vikterna inte riktigt samma seger och manliga kamp med eller utan the gun och den större distansen stort nog från den gigantiskt större elefanten eller den otäckt förfettade förslöade pandan hånande dig med sitt ätande medan du smyger dig - for the boosted sport value trämpande en och annna kvist fullt medvetet önskande ett brutalt angrepp eller överraskande flykt - fram


Dom feta bytes-djuren flyr emellertid aldrig. Faran adderande jaktens nöje är är här endast risken att deras verklighet ska besmitta dig. Det förtjockade djurets natur är närmare att genom sin stationära verklighet själv skapande vägen till dess existens ledande jägaren. Var hittar du jättepandan om inte några få kilometer en bit upp på de få bergen? Var kan de fly när de bara klarar att äta bambu? Och hur kan det dådkraftigt effektiva angreppet vara möjliga när de är så långsamma?


Jagar du dem för länge börjar deras meningslösa tillvaro kännas tilltalande och lätt nog sitter du snart nog själv och äter dig fet. En kamp lika mycket med din mänskliga natur: härdande dina manliga värden om ending the hunt i god form och utan inkorrekt medlidande med vad som inte mer dumt sitter och stirrar diffust i den riktning fortsatt ätande. Och så klart från scarce. Bäst fälla dem medan de fortfarande finns att skjuta ner.



    Det är 2013 och dags att sätta kartan rätt för åren som kommer. Fokus tror jag är någonsttans mellan Persien - kanske precis på Persiens klassiska östgräns mot Indien - och Kina på historiens folkvandringsled från Afrika till Kina såväl som därefter tillbaka till Indien. Ibland är vägen genom öknen den enda vägen men är den gula jorden fet nog följer de alla efter dig.
Förutom övergång abstrakt konceppt är det inte helt svårt att se åtminstone några av de vanligare mer uppenbara förändringsdimensionerna. Likt orientering illustrerat ovan från Från den inledande bildens inverkan till höjdskillnader mellan berg och dalar i Nordkorea. Vrider man lite på globen blir det all China - ej i abstrakt helt främmande för mig givet att min taoistiska sida av min natur så ofta läst och lärt från dem. De klassiska verken är verkligen bland de mest eleganta exemplen på de enkelt konvergerande sanningarna vi enkelt formar om till vårt nuvarande tillstånd samtidigt adderande värde via möjlighet till aktivitetsanslutningar du ej enkelt hade skapat utan att läst dom visa orden.