Verkliga orsaken varför amerikanska utrikespolitiken blev så trött efter att Madam Clinton slutade (olämplig läsning för barn och ungdomar och andra känsliga läsare)

2013-07-03

Med alternativ titel: Finn en myckenhet i fördomar och negativa stereotyper och konstatera om du hör till de både intelligenta och moraliskt korrekta personerna att du roas, utan att påverkas negativt samtidigt som du upplever en lätt beundran för den anonyma konstnären - en uppenbar mästare i ridicule.


Madam Clinton ger "Hästen" tips för att hjälpa upp vad som över prärien tycks signalera om kommande världsproblem.

"Det är det ingen fara med alls. Jag har bossat presidenter förut.

Detta medel fick jag tips av från en av Bill's assistenter som gav honom en dos i kaffet när han hade problem med koncentrationen så satt han och sorterade papper hela dagen.


Dyrt fast jätte-bra att köpa på sig ett litet lager av när hon ibland tittar förbi Bill och pratar gamla minnen.

Obama betedde sig underligare än Bill och krävde att få pulvret att stoppa i hans örtpipa.

Men fart blev det på honom. En dos och han är igång flera dagar skickande stridsskepp till såväl Libyen som Sydkinesiska havet. Efter att innan suttit och slöat med en religiös ledare från Jamaica och stört störda flera gånger Vita huset personalen med hög etnisk musik och illa-luktande hand-gjorda cigarrer.

Och vi kan verkligen inte ha honom som nu släpad till UN och komma där i dreadlocks och otvättade kläder. Hans hund också i rasta-flätor sedan några veckor har slutat gny vid dörren och om den inte tvångs-äter allt godis Obama och hans jamaica hommy sprider runt sig var än de går och pinkar i Oval Office sover den som en stock. Anmärkningsvärt hur Obamas lata kultur klarade att sprida sig tillochmed till hunden. Har sista dagarna börjat klä sig som en hippie precis som Obama.

Fråga Secret Service. Dom vet hur vi sköter om sådant här ända sedan Nixon fick lite eget ansvar en eftermiddag och skämde ut Kissinger genom att försöka kommendera flygvapnet till Vita huset för att försvara honom."


Jag tyckte det var en vacker diskret konstärlig hyllning att ta möjligheten att visa upp denna lilla elegans. Och utan att riskera att reta upp Tyskland - vår stora handelspartner - genom att verka Pro-Amerikansk. Vi vet ju hur det kan slut med sådant när dom inbillar sig för mycket om stora anti-tyska konspirationer: Praktiskt ska vi nog bäst jobba på att det är varutågen med export som går till Tyskland och inte svenskarna till "omskolningsläger".