Sveriges friska natur hoppade för att rädda finska energiindustrin från internationellt sammanbrott

2013-07-19

Finland är viktigt. Det är vårt brödrafolk. Och alltid jag tror att vi själva varje gång cirka var årtionde år vandringsfolket finländarna kommer över för skydd mot väder och vind, fiender eller bara för att hitta ett arbete. Det har gjort klart för oss att vi förstå bistånd och att vi vågat ge oss på så många av andra uppfattade döfödda rojekt i vårt SIDA är sund balanserat självförtroende från att allt vi lärt av Finlands kultur och specialiteter.


Ännu idag krävs då och då en hjälpande hand från det viktigt ännu lite mer utvecklade västerlandet och ibland kanske också möjligt genom att vi har ett visst försprång i att se det passande. Vår industri är trevligare varumärken.


Att Sverige fick rucka ut och rädda Finlands Google-affär när Google behövde ett område Finland kan bra: kallt dystert mörker med för paketeringen miljövänligt korrekt el för att försvara och förstärka Google's varumärken från att solkas ner av skogsfinnen när han börjar elda mila för att värka datorerna så att de inte fryser sönder och skrämmer Google's veganer med att skära upp ekorre med morakniv att bjuda på är bara förväntat.



Världen har nog ofta lärt sig att förvänta att Sverige gärna hjälper Finland lite tillrätta när de behövs. Jag har svårt att tro att Google givit sig ut i finn-skogen utan svenskar med sig.


Tidigare om detta område:



Kommer jag ihåg rätt finns ett äldre dessutom men i ett poetiskt språkexperiment jag gjorde fallstudie i. Ev. formulerat snart kommer ni alla komma hit.