Verizon - I billing samlas imperiets och kundernas alla värden: Från SSL certifikat till call records

2013-06-07

Ett hypotetiskt perspektiv på mötet mobil-telefoni med andra affärer inspirerat utan konkret relevant just Verizon om inte abstrakt:




CDR-dumparna och mer aggregerat och sammanfattat data tenderar ju att gå lite varstans in och ut resp. operatörs system till varandra med andra. Vilket kanske inte orelaterat ett mycket mer problematiskt scenarie rörande DAFA-spar antagligen lika möjligt eller enklare för hur transaktionsdumparna affärsbankerna och jämförbart lokalt Sverige och kanske inte osannolikt ganska likt i övrigt oavsett SWIFT, Visa eller annat in här och ut här i Sverige systemen och så givetvis mycket relativt DAFA likartat med billing-punkt ovan.


Direkt konkret relaterat avlyssning går sådant säkert praktiskt fint tills det klarnar för NSA's hårdvaruleverantörer hur olika konkreta tillämpningar man själv kan påverka med 10 000 mobiltelefoner inverkar på kvartalsvinsten. "Men ska vi inte pröva och hyra in några tusen i tredje-världen med namn-likhet till kända extremister och se om det tar upp deras hårdvaru-inköp. Mitten skattningen var ju ändå 65% ökning. Fungerar är det ju bara att skala upp."


Först publicerad Hans Husman om Information warfare.