Vila för kommersiellt arbete

2010-09-03

Jag behöver varande tämligen pressad flytta fokus en tid. Men också som jag ser det också när jag gick in sista gången för perspektivet utifrån neuroscience fick jag också i grundläggande teori allt där. Tror jag. Alt.

Men jag rör ingenting nu nu innan jag går ut i perspektiv igen från populationer och hierarkier i entropin innan cirka en månads vila i hårt kommersiellt arbete (mycket hårt men ändå ett nytt praktiskt perspektiv och i så mycket direkt avkoppling jämfört med det här som är om än utmanande där vi ändå är en direkt plåga i mycket). I princip dock så som jag ser det är jag igenom i grundläggande teori nu om än förbannat trött. Från pingviner till Twitter.

GG

Com hem har driftproblem

Com hem har jag noterat nu och tidigt idag har transienta men långa driftproblem där åtminstone där jag är i Uppsala ges lång avbrott.

Svårt att veta vad det beror på vem det känns tveksamt att det är naturlig eller onaturlig överlast. Snarast om man ska gissa någon server som fyllt upp sig över tiden utan att någon kommit och startat om den.

Com hem såg jag förövrigt i förbigående tidigt i år att Mats Holmgren arbetade på som vi ju båda en gång i tiden runt 2000 och några år efter arbetade båda på Mynta Management & IT. Kommer inte ihåg att vi träffats efteråt men Mats är en väldigt kompetent person runt produktpaketeringar där man inkluderar kund och tjänst inom telekom. Han hade väldigt sunda idéer redan då även om han kanske inte alltid fick utrymme för det beroende på kund och så.

Hans bror kommer jag ihåg också var duktig men på IT-utveckling. Lars kan han ha hetat. Mats dock var något av den borna affärs- och verksamhetsutvecklaren när båda skär samtidigt just i större entiteter som kanske Com hem (vet för litet om dem för att avgöra det).