Bevakning av DN flyttas till SVD

2009-09-10

Att jag följer DN regelbundet här avslutas nu. Istället läggs fokus på SVD. Det är viktigt att variera sig och SVD kan ge nya intryck.

Dessutom känns SVD stabilare närmaste månaderna. DN har en bra kulturbilaga och det passade under sommaren. När det gäller allmänna nyheter är nog DN lite mer tilltalande för mig och kanske lite större? Men SVD är redaktionellt starka inom områden som just nu roar mig mer att följa. Ett exempel är ekonominyheter och där upplever jag att de rapporterar likartat av typ över veckan. Det har framgått bra senaste dagarna när jag läst dem även om jag skymtade det redan tidigt under sommaren. DN har nu olika inriktningar av ekonomibilagan för olika veckodagar.

Får jag råd kanske jag kan läsa båda dagligen även fortsättningsvis vilket jag gjort korta perioder under sommaren.

Vidare har jag haft sådant nöje av ett par artiklar i SVD att de ska det fria trafikstöd jag i ett svagt ögonblick lovade för sådant. Dessutom såg jag något annat som fungerar för dem och är lika enkelt. Kanske är en trafikökning möjlig på 30% - 45% utan IT-utveckling? Avseende trafik från webbsökning och endast genom små förändringar rekommenderade av Google.

Men givetvis får DN gärna tipset också om de vill. Även för dom såg jag något mer de totalt missat. Faktiskt har jag förklarat det både nyligen och kanske för ett år sedan. Mycket enkelt och för en så gammal domän bör det ge ordentligt med trafik och är direkt rekommenderat av Google.

Nyklippt möter jag leende kvinnor i mängder

När jag åt en andra sen middag på Korfu här i Uppsala hade jag en så vacker servitris. Inte så många år yngre heller. En underbart vacker blond kvinna. Överallt ser jag allt fler vackra leende kvinnor. En anledning är nog att jag motionerar mer och nu dessutom klippt mig. Kanske är det också därför att jag ler mer själv.

Jag var nog lite för trött för att flörta med dig idag. Och så hade jag ju SVD kvar att läsa. Jag tror jag får återvända och se om jag kan träffa på dig igen så kanske vi kan gå ut och ha roligt.

Även i en dröm skymtade en så vacker kvinna. Jag sov efter lunch och i drömmen dök du upp cyklande utanför gamla posthuset en bit från mitt hus. Ett ansikte jag kände igen från en dröm förra veckan. Du vet min vän att även om du kanske om än mycket otroligt rört runt i andra drömmar är det inget som gör mig arg eller ens sur men det irriterar mig att jag inte kan se motivet och givet min intellektuella kapacitet är det underligt. Har någon vandrat in i gamla desinformations kampanjer riktade mot mig som jag minns i drömmen? Men drömmarna har stärkt mig och har varit en glädje. De läkte ut något som varit svårt att komma åt på andra sätt: Tvingade mig till nya intryck. Nu är höstens lugn kommen och kanske kommer jag aldrig se källan som exploderade och väckte en storm med drömmar.

En servitris känns sexigt. En kvinna med makt är också sexigt. Varför det är så i båda fallen vet jag inte. Kanske blir jag just nu förälskad i alla kvinnor jag möter. Drömmarnas skepnader likväl som verkliga.